Sammanställning av styrdokument för Källskolans förskola Hemkänslan

Källskolans förskola, Hemkänslan följer den lagstiftning, Skollagen 20110701 och den läroplan Lpfö 98, rev 2010 som är gällande.
Källskolans egna interna styrdokument och pedagogiska handlingsplaner, mm, som i första hand är skrivna för skola, förskola och fritidshem gäller även för förskolan – i den mån dessa dokument stämmer med gällande förskolelagstiftning samt äger relevans för förskoleverksamhet. De interna styrdokument som det i första hand hänsyftas till är:

Likabehandlingsplan
Kvalitetsredovisning
Källskolans värdegrund
Källskolans policy för klagomål
Specialpedagogiskt synsätt
- Övrigt publicerat material på hemsidan

Här finns också en länk till Förskolans läroplan Lpfö 98 rev 2010.