Källskolan drivs av Föreningen för kristen skola i Upplands-Bro. Det är en ideell förening där föräldrar till barn i Källskolan kan vara medlemmar. Föreningen är också öppen för andra anhöriga eller intresserade. Föreningen har en styrelse bestående till största delen av föräldrar och varje år i början av hösten hålls årsmöte, dit alla föräldrar och övriga medlemmar i föreningen är välkomna.

Nästa årsmöte: Datum ej fastställt, men årsmötet äger rum under oktober månad 2017.

Är du intresserad av föreningens årsredovisningar, så finns de att läsa här, under Arkiv, årsredovisningar.

Föreningens stadgar kan du läsa här: pdf  Stadgar