Resultat för Källskolans åk 9 läsåret 2013/2014

Antal elever i åk 9: 30

Måluppfyllelse: 83,3% av eleverna hade godkänt, (minst betyget E) i samtliga ämnen. (Riksgenomsnitt detta år: 77,4 %)

Meritvärde: Genomsnittligt meritvärde för eleverna var 219. (Riksgenomsnitt detta år: 214,8)

Gymnasiebehörighet, nationellt program: 90%. (Riksgenomsnitt detta år: 82,9 - 85,9 % beroende på val av program)
(Dock, alla elever kom in på ett nationellt program, vilket betyder att siffrorna inte ger hela bilden!)

Gymnasiebehörighet, yrkesförberedande program: 93,3%. (Riksgenomsnitt detta år: 86,9)

Anm. Siffrorna är hämtade från Skolverkets hemsida.

Skolstart

Skolstart onsdagen den 21 augusti kl. 8.30. Hela skolan ses på skolgården utanför F-5-byggnaden, för att därefter gå in klassvis efter information.