Resultat för Källskolans åk 9 läsåret 2014/2015

Obs! Uppdaterade siffror. Fr.o.m. läsåret 14/15 räknas 17 betyg med i meritvärdet. Tidigare siffror avsåg 16 betyg.

Antal elever i åk 9: 14

Måluppfyllelse: 93 % av eleverna hade godkänt, (minst betyget E) i samtliga ämnen. (Riksgenomsnitt föregående år: 77,4 %)

Meritvärde: Genomsnittligt meritvärde för eleverna var 237,1. (Riksgenomsnitt i hela riket: 222,1)

Gymnasiebehörighet, nationellt program: 93%. (Riksgenomsnitt föregående år: 82,9 - 85,9 % beroende på val av program)