Höstterminen 2019

Lovdag Fredag 22 maj
Vårterminens sista dag Tisdag 9 juni
Kvällsavslutning kl. 18.00

Övrig info gällande stängning på förskola/fritids:

Alla röda dagar är det stängt. Dag innan röd dag stänger vi kl. 15.00. Gäller följande dagar: skärtorsdag 9 april, valborgsmässoafton 30 april, onsdag 20 maj, torsdag 20 juni.

Genmäle mot tidningsartikel

Genmäle mot tendentiös artikel om Källskolan i lokaltidningen

Lokaltidiningen Bålsta/Upplands-Bro Direkt har i den gågna veckan (5-11/10) publicerat en artikel med kritiska synpunkter på Källskolan från Lärarförbundet.

Läs här rektor Bo Nybergs kommentarer till artikeln.

Varmt välkomna!