Källskolan drivs av Föreningen för kristen skola i Upplands-Bro. Det är en ideell förening där föräldrar till barn i Källskolan kan vara medlemmar. Föreningen är också öppen för andra anhöriga eller intresserade. Föreningen har en styrelse bestående till största delen av föräldrar och varje år i början av hösten hålls årsmöte, dit alla föräldrar och övriga medlemmar i föreningen är välkomna.

Nästa årsmöte: Datum ej fastställt, men årsmötet äger rum under oktober månad varje år.

Är du intresserad av föreningens årsredovisningar, så finns de att läsa här, under Arkiv, årsredovisningar.

Fler dokument:

Föreningens stadgar: pdf  Stadgar

Regler för medlemskap: pdf  Medlemskap

Vald styrelse på senaste årsmötet: pdf  Styrelsen